Skip to content

Familie - Vrienden

Hebben jullie ook zo weinig foto’s van heel jullie gezinnetje samen? Mijn man en kids vinden foto’s helemaal niet zo leuk.
Wanneer mijn fototoestel komt piepen, verstoppen mijn zoontjes zich, knijpt mijn dochter haar lippen stevig op elkaar en draait mijn man al zuchtend met zijn ogen. Een statief klaarzetten, lopen tot bij mijn man en kinderen om dan zeer geforceerd te lachen… Been there done that! Selfies nemen, dat gaat vele beter. Enkel staat mijn man er dan maar half op, weten mijn kinderen niet juist waar naartoe te “lachen” en ikzelf… ja, een fotograaf die selfies maakt… Het zal een beroepsmisvorming zijn. En nee… zo een selfiestick is het ook niet. 

Mijn tip: plan bij Tobelicious een gezinsshoot in. We spreken ergens op een locatie af en jullie ondergaan spelenderwijs een shoot.
Niks geforceerd, heel spontaan. 

Speel tikkertje met jouw kids, loop samen om ter snelst het pad af, gooi de dochter in de lucht en geef de zoon een high five. Verstoppen onder een deken, samen door een tunnel lopen of parachutespringen… Wist je dat kids spontaan beginnen te lachen wanneer ze op papa zijn rug mogen klimmen om mama een kus te geven? 

Poseer ongeposeerd een uurtje en hang na enkele weken een mooie familiefoto aan de muur in de woonkamer!

Gezinsshoot

1 à 1,5 uur shooten

100
Locatie samen af te spreken
10 foto’s in HR zelf uit te kiezen uit
een galerij van +- 60 foto’s.
Gekozen foto’s dubbel: zonder logo
(voor privégebruik) & met logo
(voor social media)
Km-vergoeding
(straal binnen 25km vanuit Westerlo.)
€0,40/km extra buiten een straal
van 25km vanuit Westerlo.

Met heel de familie een shoot? Oma, opa, broers, zussen, neefjes en nichtjes. Vraag een offerte op maat!

error: Content is protected !!