Skip to content

Huwelijk - Loveshoots

Proficiat met jullie verloving!
Zijn jullie op zoek naar een enthousiaste fotograaf? Dan zijn jullie bij mij zeker aan het juiste adres. Ik vind het leuk om spontane foto’s te maken, maar soms hoort dat poseren er ook gewoon bij. Ik ga hier dan op een creatieve manier met om en zal steeds voor de nodige afleiding zorgen. Ik ben ervan overtuigd dat ik die spontane lach vastgelegd krijg op foto.

Ik doe op voorhand altijd graag een kennismakingsgesprek. Zo kunnen we samen aftoetsen of er een wederzijdse klik is. Dit gesprek kan doorgaan bij jullie thuis of bij mij thuis, zelfs digitaal is ook een optie. Jullie leggen mij de grote lijnen van jullie trouwplannen uit en bekijken samen wat jullie van jullie trouwfotograaf verwachten. Beslissen jullie nadien om toch niet met mij te werken? No hard feelings.

Mag ik jullie dag vastleggen op foto? SUPER!
Wanneer jullie een voorschot hebben betaald, leg ik jullie datum in mijn agenda vast. Enkele weken voor jullie trouw spreken we nog eens af om alle plannen concreet te maken. Zo kom ik als fotograaf voor geen verrassingen te staan.

Wat fotografeer ik?
 Klaarmaken van de bruid en/of bruidegom
 First look
 Gemeentehuis
 Shoot van het bruidspaar
 Familiefoto’s
 Receptie
 Alle mogelijke details van sieraden tot borduursels en tafeldecoratie.
 Emoties van glimlachen tot het wegpinken van een traantje.

Op jullie dag zelf ben ik ook niet gewoon jullie fotograaf. Die dag ben ik een vriendin die de jurk goedlegt, het zakdoekje aangeeft, de sleutels wegsteekt, stressmomenten reduceert en tips geeft waar nodig. Ik heb al heel wat huwelijken gefotografeerd, dus misschien kan ik een oplossing bieden voor een bepaald probleem.

Zijn jullie benieuwd naar mijn prijzen? Vergeet dan zeker niet even bij tarieven te kijken ! Graag een offerte op maat? Laat het mij weten.

Something Old

4u aanwezig

580
Fotograferen met twee
toestellen
+- 200 bewerkte foto’s
Incl. transportkosten

Something Blue

6u aanwezig

700
Fotograferen met twee
toestellen
+- 300 bewerkte foto’s
Incl. transportkosten

Something Borrowed

8u aanwezig

875
Fotograferen met twee
toestellen
+- 400 bewerkte foto’s
Incl. transportkosten

Something New

1150
Fotograferen met twee toestellen
Aanwezig de dag zelf vanaf opmaak tot openingsdans
+- 600 bewerkte foto’s
Foto's worden afgeleverd op USB
Incl transportkosten

Willen jullie de combinatie van foto & video of 2 fotografen? Tobelicious werkt samen met een video- en fotograaf. Vraag naar de prijzen!

Photobooth

500
Verras jouw gasten met een toffe fotoshoot! Ik verhuis verlichting en achtergrond richting jullie feestzaal en tover gedurende 4u een fotostudio in jullie feestzaal boven. Poseren, spontaan, mooi lachen of eerder grappig met attributen? Jouw gasten krijgen carte blanche. Ik trek de foto’s en jullie staan in de spotlight!! Gegarandeerd een succes en ideaal als aandenken en bedanking achteraf!

Partytime

650
Na de openingsdans kan het feestje losbarsten. Serieuze blikken worden iets losser en ook dan mogen er geen foto’s ontbreken. Daarom bied ik ook een laatavondpakket aan. 4u fotografie waarin fun, party & dance centraal staan.
error: Content is protected !!